Mariah Carey gaat de studio weer in

Geschreven door op 29 juni 2012 om 11:47
Mariah Carey - Foto: Sgt. Michael Connors | commons.wikimedia.org

Mariah Carey komt binnenkort met een nieuwe track. Dat maakte de zangeres onlangs bekend. Deze zomer zou er zelfs wel eens een album uitgebracht kunnen worden, zo liet de zangeres weten.

“Op dit moment werk ik met mijn vrienden aan het nieuwe nummer. Ik ben er heel trots op”, berichtte ze via Twitter. Ook liet ze doorschemeren dat er deze zomer nog wel eens een nieuw album zou kunnen verschijnen.

Inmiddels is het al een tijd geleden dat Mariah een nieuw album uitbracht. Haar laatst uitgebrachte album verscheen in 2010 onder de naam Merry Christmas 2 you.

The 42-jarige geniet van haar twee kinderen Monroe en Moroccan, samen met de presentator en man Nick Cannon. Het stel trouwde in 2008.

Hoewel ze het naar haar zin heeft als moeder, heeft ze toch nog genoeg tijd om zich met muziek bezig te houden. Zo bracht ze vorig jaar samen met Justin Bieber een re-release van haar kersthit All I Want For Christmas uit.

Mariah Carrey – Obsessed

YouTube player

Overzicht van Mariah Carey Nieuws
Lees meer over Mariah Carey op Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Mariah Carey Nieuws