Nederlands hiphopduo Rico & Sticks aankomend najaar naar De Helling

Geschreven door op 29 juni 2018 om 11:02
Sticky Steez, Sticks, (Rico & Sticks) - Bron Wikimedia Commons (Cropped)

Rico & Sticks komen naar De Helling! Het Nederlandse hiphopduo is dit najaar te zien in het Utrechtse poppodium dat dit jaar zijn 15-jarig jubileum viert. 

Rico & Sticks naar De Helling

Tivoli De Helling bestaat 15 jaar en dat moet gevierd worden! Het Utrechtse poppodium heeft dan ook Rico & Sticks gevraagd om op zaterdag 20 oktober 2018 een feestje te komen bouwen.

Het afgelopen jaar trad het hiphopduo samen met Kubus op in uitverkochte grote zalen en op grote festivals voor de ‘IZM Tour‘. De tournee stond in het teken van het nieuwste studioalbum ‘IZM‘.  Dit najaar willen de heren nieuwe tracks, lost tracks en vertrouwde hits naar kleinere zalen in ons land brengen.

Op zaterdag 8 september 2018 treden de hiphoppers op een hele bijzondere locatie op, namelijk in de Beeldentuin van AVL Mundo in Rotterdam.

Concertkaarten

Tickets voor Rico & Sticks zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De kaarten zijn direct verkrijgbaar.

Bron: Twitter, Tivoli

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.