‘Take That treedt in 2017 weer met z’n vijven op'[Gerucht]

Geschreven door op 1 december 2014 om 16:53
Take That - Fotograaf Marc. E - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Take That zou in 2017 wel eens weer met z’n vijven op kunnen gaan treden. Een dergelijke optreden zou dan in het teken staan van het 25-jarige jubileum. Dat meldt De Telegraaf. 

Volgens De Telegraaf spreekt Gary Barlow van Take That met Contact Music, al is een dergelijke conversatie niet direct op de site van Contact Music terug te vinden. “Het zou mooi zijn een compilatie te maken van al onze platen en een nog grotere tour te organiseren”, zou Barlow tegen Contact Music gezegd hebben. “Take That bestaat nou eenmaal uit ons vijven. Wanneer ze precies terugkomen is aan hen.”

Take That’s III vs. Robbie Williams’ Under The Radar Volume 1

Het gerucht komt wel op een interessant moment voor Take That. Vandaag (1 december 2014) kwam hun nieuwste album III uit en ook Robbie Williams deed met zijn onaangekondigde soloplaat/compilatie Under The Radar Volume 1 een duit in het zakje. Het zou de hype rondom Take That in elk geval kunnen vergroten, al is het niet bekend of de albums verband met elkaar of het gerucht hebben.

Take That vier

Take That’s continue veranderende samenstelling

De Telegraaf meldt dat Gary Barlow ook het een en ander tegen The Sun heeft gezegd, voornamelijk over een steeds verschillende formatie van de band. “Kijkend naar de toekomst denk ik dat onze fans er aan zullen moeten wennen dat Take That steeds verandert. Wellicht zelfs ieder album. Ik doe bijvoorbeeld misschien niet mee aan de volgende plaat en het zou dan zomaar kunnen dat Robbie mijn plaats inneemt. Alhoewel,… ik hoop maar dat hij dat laat!”

Daarnaast zou Barlow hinten op een snelle terugkeer van Robbie Williams. “Robbie zal weer snel terugkomen. We hebben het altijd goed gehad samen. Hij is er gek op om in de studio te werken en houdt ervan met ons te schrijven. We kunnen niet wachten weer aan de slag te gaan.”

Take That drietal

Take That

Na een eerder vertrek van Robbie Williams uit Take That gaf Jason Orange er iets meer dan twee maanden geleden ook de brui aan. Hij zou zijn twijfels hebben gekregen over het voortzetten van zijn rol in de band. Die twijfel ontstond aan het einde van de tournee, die volgde op het succes van het album Progress uit 2010. Een nieuwe reunië lijkt dus vooralsnog onwaarschijnlijk, ondanks het bericht van De Telegraaf. De interviews waaruit gequote wordt kunnen niet worden bevestigd, maar dat maakt het gerucht er niet minder interessant op.

Lees hier meer over het succes van Take That’s nieuwste single These Days in Engeland. 

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Robbie Williams Nieuws · Take That Nieuws