One Direction Meest Gewilde Band van dit moment

Geschreven door op 12 april 2012 om 10:40
One Direction - Fotocredits: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Het Britse One Direction is in Nederland de meest gewilde band van dit moment, gevolgd door gevestigde namen als Coldplay en Foo Fighters die de top 3 compleet maken. Dat blijkt uit een onderzoek van de entertainment website ArtiestenNieuws.nl onder bijna 26.000 Nederlandse muziekliefhebbers. Zij kozen hun favoriet uit een lijst van 100 artiesten welke zij het liefst naar Nederland zien komen voor een concert. De boyband One Direction kreeg maar liefst vijf keer meer stemmen dan bijvoorbeeld de immens populaire Justin Bieber en bijna twee keer zoveel dan de Britse pop diva Adele.
De populariteit van deze vijf jongens in de leeftijd van 18 tot 20 jaar, neemt in zeer korte tijd bizarre vormen aan. De eerste single werd een half jaar geleden uitgeroepen tot de ‘snelst verkopende single van 2011’. Twee maanden later brachten zij hun eerste album uit, dat in maart 2012 binnen een dag op nummer 1 op de U.S. Billboard binnen kwam. Hiermee verbrak One Direction het record dat in de muziekgeschiedenis in handen is geweest van bands zoals The Beatles, Spice Girls en Coldplay.
Of ze ook echt binnenkort naar Nederland komen, is nog even de vraag. Voor deze Britse super idolen in spé bestaat de tour nog slechts uit concerten in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Verenigd Koninkrijk.

Onderzoek:
Aantal deelnemers: 25.954
Datum onderzoek: 4-4-2012 t/m 11-4-2012

Overzicht van One Direction Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
One Direction Nieuws