Amy Macdonald in juni terug naar Nederland met show in Groningen

Geschreven door op 15 maart 2017 om 10:26
Amy Macdonald - Foto Sven Sebastian Sajak - Bron: Screenshot YouTube

Amy Macdonald komt weer terug naar Nederland! De Schotse singer-songerwriter staat op 25 juni op het podium van De Oosterpoort in Groningen.

Amy Macdonald naar De Oosterpoort

De Schotse zangeres en gitariste Amy Macdonald komt aankomende zomer weer naar Nederland! De singer-songwriter stond op 5 maart nog voor een uitverkochte zaal in TivoliVredenburg. Op zondag 25 juni komt de Schotse muzikante dit nog eens dunnetjes overdoen, maar dan op het podium van De Oosterpoort in Groningen!

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de zangeres gaan op 17 maart in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van De Oosterpoort:

Concertkaarten

Uitverkocht? Probeer het dan eens bij een secundair verkooppunt:

Concertkaarten

‘Under Stars’

In februari bracht Amy Macdonald haar laatste plaat ‘Under Stars’ uit. Deze presenteerde de singer-songwriter aan het Nederlandse publiek tijdens haar uitverkochte show in TivoliVredenburg.

De 29-jarige zangeres brak door met haar grote hits ‘This Is The Life’ en ‘Mr. Rock & Roll’. Macdonald staat vooral bekend om haar akoestisch-getinte nummers.

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.