Amy Macdonald in maart met nieuw album naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 28 november 2016 om 10:07

Amy Macdonald komt in maart weer naar Nederland! De Schotse zangeres geeft op 5 maart een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Amy Macdonald concert

De zangeres staat op zondag 5 maart in het Utrechtse muziekcentrum, als onderdeel van de Europese toer voor haar nieuwe album Under Stars. Naast de Domstad komt ze ook naar andere steden als Brussel en Keulen. Als special guest neemt ze de Britse muzikant Newton Faulkner mee.

Amy Macdonald kaarten

Kaarten voor het concert in TivoliVredenburg gaan op vrijdag 2 december om 11:00 uur in de voorverkoop. Tickets zijn dan bijvoorbeeld te koop bij de volgende verkooppunten:

Ticketmaster Topticketshop (beschikbaar)

‘Under Stars’

De 29-jarige popzangeres is vooral bekend van haar grote hits This Is The Life en Mr. Rock & Roll van haar debuutalbum uit 2007, maar ook haar tweede en derde album verkochten goed. A Curious Thing uit 2010 wist in Nederland zelfs de platina-status te behalen. Op 17 februari komt Amy’s vierde cd uit, Under Stars.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.