The Winery Dogs voor concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 11 april 2016 om 10:39
The Winery Dogs

De Amerikaanse rockgroep The Winery Dogs komt voor een concert naar 013 Tilburg! De band staat aanstaande juni in de Tilburgse concertzaal.

The Winery Dogs naar 013 TilburgThe Winery Dogs

Goed nieuws voor fans van Mike Portnoy, Billy Sheehan en Richie Kotzen: de Amerikaanse rock-supergroep komt voor een concert naar 013 Tilburg! De band staat op donderdag 16 juni in de Jupiler Zaal.

Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan! Tickets kan je bestellen via de Nederlandse website van Ticketmaster. De concertzaal gaat open om 19:00 uur ’s avonds en het concert zelf gaat van start om 20:00 uur ’s avonds. Het is niet bekend of er een voorprogramma aanwezig is.

Supergroep

Het rocktrio heeft een indrukwekkend en volgepropt tourschema: de komende maanden gaan ze van Japan naar Zuid Amerika naar Europa, om uiteindelijk terug te gaan naar eigen continent Amerika. Eén van de slechts vijf Europese shows is in Portnoy’s favoriete zaal: 013 Tilburg. Wees er dus hoe dan ook bij als je de band nog in de buurt wil zien!

Mike Portnoy en Billy Sheehan hadden zojuist een project beëindigd om vervolgens weer een nieuwe te starten. Er was nog een zanger-gitarist nodig om de line-up compleet te maken, waardoor ze terechtkwamen bij Richie Kotzen. Na de release van het debuutalbum hebben The Winery Dogs niet stilgezeten: vele tours en vorig jaar kwam het meest recente album Hot Streak uit. Beluister hieronder het nummer Oblivion, afkomstig van dat album!

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.