Rundfunk na succesvolle televisieserie naar het theater

Geschreven door op 23 november 2017 om 10:35

Goed nieuws voor de fans van Rundfunk! De mannen komen na hun televisieserie met hun voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’ naar de Nederlandse theaters.

Rundfunk’s ‘Wachstumsschmerzen’

Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout komen met hun voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’ naar de Nederlandse theaters. De première van de show is op 13 december in de Kleine Komedie in Amsterdam. Er staan tot eind 2018 shows gepland.

De show wordt geregisseerd door Peter van de Witte.

Tickets

Tickets voor de voorstelling zijn per direct in de verkoop en zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Televisieprogramma

Je kent de mannen waarschijnlijk van het programma ‘Rundfunk’, dat in augustus 2015 voor het eerst op televisie te zien was. Het programma was een onderdeel van ‘3Lab’. De afleveringen spelen zich af in een middelbare-school-setting, en bevatten sketches met grove humor. Het eerste seizoen bestond uit vijf hilarische afleveringen. Het tweede seizoen volgde in oktober 2016.

 

Bron: Rundfunk, Theaterkrant

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Rundfunk Nieuws