Hoe gaat het met de solocarrières van de voormalig One Direction leden?

Geschreven door op 13 april 2017 om 16:51
One Direction - foto: Fiona McKinlay - (Wikimedia Commons)

De leden van de wereldberoemde band One Direction, die vorig jaar een (tijdelijke) break namen, zijn druk bezig met hun solocarrières. Ben jij benieuwd hoe het met ze gaat? Lees het hier!

Zayn Malik:

Zayn had natuurlijk al een voorsprong omdat hij in 2015 de band al verliet. Hij heeft dan ook al een heel soloalbum uitgebracht! Het album heet Mind of Mine’ en is uitgekomen op 25 maart 2016. Een bekend nummer van de plaat is de track ‘PILLOWTALK’.

Ook is de zanger ondertussen een samenwerking aangegaan met PARTYNEXTDOOR, genaamd ‘Still Got Time‘.

Last but not least heeft Zayn samen met zangeres Taylor Swift het nummer ‘I Don’t Wanna Live Forever’ uitgebracht voor de film ‘Fifty Shades Darker’.

Niall Horan:

Niall Horan was na de break van de band niet meteen bezig met muziek. De Ierse One Direction-zanger was de eerste periode vooral bezig met sport. Zo bezocht Niall regelmatig de golfbaan en postte hij veel sport gerelateerde foto’s op zijn Instagram pagina.

View this post on Instagram

Feeling good off the tee .

A post shared by Niall Horan (@niallhoran) on

Maar op 29 september 2016 was het dan eindelijk zover. Op deze dag werd Niall zijn eerste solo single uitgebracht, met de titel ‘This Town’. Het nummer bereikte de twaalfde plaats in de Top 40 en de 24e plek in de Nederlandse Single Top 100.

Louis Tomlinson:

Louis heeft samen met de Amerikaanse producer Steve Aoki op 10 december 2016 de hit ‘Just hold on’ uitgebracht! Dit was slechts drie dagen nadat zijn moeder was overleden aan leukemie. Tomlinson heeft in 2016 tijdens de finale van de Engelse X Factor de track voor zijn moeder gezongen. Iets wat zijn moeder graag had willen meemaken.

Harry Styles:

Tegen alle verwachtingen in ging de jongste zanger van de groep, Harry Styles, niet de studio in om nieuwe songs op te nemen. Harry besloot te gaan acteren. Oud-One Direction lid Styles kreeg de rol van Alex in de film Dunkirk’, een nog te verschijnen oorlogsfilm. De film waarin Styles te zien is, draait vanaf 20 juli 2017 in de Nederlandse bioscopen.

View this post on Instagram

#Dunkirk

A post shared by Dunkirk (@dunkirkmovie) on

Naast het spelen in de oorlogsfilm heeft Harry na lang wachten op 7 april 2017 eindelijk een nieuwe song uitgebracht.

Liam Payne:

Liam is de enige zanger die nog geen solomuziek heeft uitgebracht. Popster Payne is daarentegen op 22 maart 2017 vader geworden van een jongetje! Waarschijnlijk heeft hij het nu veel te druk met de baby om aan muziek te denken, dus zullen we moeten wachten tot Liam de studio induikt voor solomuziek.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.