Metalband OM voor exclusieve show naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 28 maart 2019 om 16:33
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Goed nieuws voor liefhebbers van de band OM! Aankomende juli staat de metalgroep op het podium van de Utrechtse TivoliVredenburg. 

OM naar TivoliVredenburg

Op zaterdag 27 juli 2019 komt OM naar Nederland! De Amerikaanse metalband geeft een exclusieve show naar Pandora in TivoliVredenburg te Utrecht. De band wordt op de site van het poppodium beschreven als “hypnotiserende doom met trage baslijnen en drumpartijen“.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de website van het poppodium. Uitverkocht? Kijk hier.

Spirituele zoektocht

De term ‘metal‘ bij deze groep is volgens velen onjuist. Zo wordt de band eerder beschreven als een spirituele zoektocht. De naam is afgeleid van het hindoeïstische concept ‘Om‘, wat voor de trillingen van het universum staat. In 2012 kwam het vijfde en meest recente studioalbum ‘Advaitic Songs’ uit. Hierop staat de hit  ‘State of Non-Return’.

Beluister hier de track:

 

Bron: TivoliVredenburg, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.