Pink Floyd Project geeft zes concerten door Nederland

Geschreven door op 25 januari 2016 om 12:23
Pink Floyd Dark Side of the Moon - Vilisvir (Wikimedia Commons)

De Nederlandse tributeband Pink Floyd Project gaat touren! Dit voorjaar zal de band zes concerten door heel Nederland verzorgen.

Tributeband

Dat Pink Floyd Project niet zomaar een coverband is, heeft de band de afgelopen jaren wel bewezen. Onder leiding van Bert Heerink (bekend van o.a. Julie July) is de band uitgegroeid tot een van de bekendste tributebands van Pink Floyd in Europa.

Pink Floyd Project tickets

Tickets voor het concert zijn afgelopen vrijdag al in de verkoop gegaan via Ticketmaster. Verwacht een bijzondere show, waarbij de grote hits Another Brick in the Wall, Comfortably Numb, Shine on you Crazy Diamond en Wish You Were Here niet mogen ontbreken.

Durga McBroom

In maart en april geeft de tributeband concerten in Heino (Overijssel), Veenendaal, Amsterdam, Leeuwarden, Hoogeveen en Hengelo. Bij de concerten in Veenendaal, Amsterdam en Leeuwarden zal Durga McBroom, een van de originele achtergrondzangeressen van Pink Floyd, aanwezig zijn voor een gastoptreden. Kijk hier voor de speellijst.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.