Of Mice & Men in zomer 2019 naar De Helling en Dynamo

Geschreven door op 6 maart 2019 om 11:08
Of Mice & Men - Foto Achim Rashka - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In augustus 2019 komt Of Mice & Men naar Nederland! De Amerikaanse metalcoreband geeft een concert in De Helling en Dynamo

Of Mice & Men naar De Helling en Dynamo

Goed nieuws voor fans van Of Mice & Men! De Amerikaanse band komt in augustus 2019 naar Nederland voor twee concerten! Op maandag 12 augustus treden de mannen op in De Helling te Utrecht. Een dag later, op dinsdag 13 augustus 2019, staan de bandleden op de mainstage van de Eindhovense Dynamo. Als support acts neemt de groep Crossfaith en Bleed From Within mee. De shows maken deel uit van een Europese tour, die in het teken staat van het nieuwe album.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 8 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Dynamo en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.


Of Mice & Men

De Amerikaanse metalcoreband werd in 2016 verlaten door frontman Austin Carlile. Bassist Aaron Pauley heeft deze taak op zich genomen en op het albumDefy‘, dat begin 2018 uitkwam, maakt hij zijn debuut als zanger van de groep. Op vrijdag 15 februari 2019 kwam de nieuwste single ‘How To Survive’ uit, een voorproefje van de nieuwe plaat. Wanneer deze uitkomt, is nog niet bekend.

Beluister hier de single:

YouTube player

 

Bron: Facebook, ofmiceandmenofficial.com, 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.