Macy Gray voor concert in maart 2017 naar TivoliVredenburg!

Geschreven door op 7 december 2016 om 16:54
Macy Gray - By Larry Philpot [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

De Amerikaanse r&b zangeres Macy Gray komt in 2017 naar Nederland! Donderdag 23 maart 2017 geeft de zangeres een concert in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht.

Macy Gray concert

Goed nieuws voor de fans van Macy Gray! Donderdag 23 maart 2017 geeft de Amerikaanse r&b zangeres een concert in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht.

Macy Gray kaarten

De kaarten voor het concert gaan aanstaande donderdag 8 december om 10:00 in de verkoop. Kaarten zijn te koop via onder andere de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster (Vanaf 8 december verkrijgbaar)

Secundair:

Topticketshop (Vooruit reserveren)

Nieuw album

De zangeres brak door met haar single I Try, afkomstig van haar debuutalbum On How Life Is. In 2001 ontving de zangeres een Grammy Award voor beste vrouwelijke bijdrage (pop) voor datzelfde nummer. Inmiddels heeft de zangeres er al een aantal samenwerkingen op zitten en acteerde ze in verschillende films.

Recent heeft de zangeres het album Stripped uitgebracht. Op haar nieuwe album staat een combinatie van nieuwe en oudere nummers en wordt de luisteraar meegenomen naar haar roots: Jazz. De zangeres zorgt ook voor een verrassing met een cover van het nummer Nothing Else Matters van Metallica!

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws