Gorillaz in november naar Amsterdamse Ziggo Dome!

Geschreven door op 2 mei 2017 om 10:07
Gorillaz - Foto Mobu27 (Flickr)

Gorillaz fans opgelet! De virtuele band van zanger Damon Albarn komt aankomend najaar naar Nederland! Op 21 november staat de cartoonband op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome.

Gorillaz in november naar Ziggo Dome

Het nieuws hing al even in de lucht maar is nu eindelijk bevestigd: de Gorillaz komen naar Nederland! ‘The World’s Most Succesful Virtual Act’ staat op dinsdag 21 november op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam. De show van de cartoonband is onderdeel van hun ‘Humanz Tour 2017’, ter promotie van het onlangs uitgebrachte album ‘Humanz’.

Tickets Humanz Tour 2017

De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 5 mei. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Humanz

De Gorillaz zijn weer helemaal terug van weggeweest! De virtuele band van zanger Damon Albarn bracht op vrijdag 28 april haar nieuwe album ‘Humanz’ uit, de eerste plaat van de band sinds 2011. De deluxe-versie van deze plaat bevat maar liefst 26 nummers!

Op zaterdag 6 mei kunnen fans een exclusief kijkje krijgen in de virtuele wereld van de band. Die dag opent een Gorillaz ‘Spirit House’ in Amsterdam, een spookhuis waar fans een bijzondere ervaring kunnen verwachten met exclusieve visuals en nieuwe muziek. Ook organiseert de band deze zomer een heus eigen festival en komt er zelfs een tv-show over de cartoonband!

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.