Gorillaz pop-up Spirit House verplaatst naar grotere locatie in Amsterdam!

Geschreven door op 19 april 2017 om 11:40
Gorillaz - Foto Mobu27 (Flickr)

Twee weken geleden werd bekendgemaakt dat er in mei een Gorillaz pop-up Spirit House geopend wordt in Amsterdam. Wegens grote belangstelling heeft de organisatie besloten het pop-up spookhuis te verplaatsen naar een grotere locatie in Amsterdam!

Gorillaz ‘Spirit House’ in Amsterdam

Op zaterdag 6 mei openen de Gorillaz in samenwerking met Sonos een pop-up Spirit House in Amsterdam. Bezoekers kunnen hier genieten van exclusieve nieuwe muziek, visuals en projecties van de cartoonband.

Het pop-up spookhuis zou geopend worden in de Amsterdamse Gabriel Rolt Galerie, maar is vanwege grote belangstelling verplaatst naar De School. Dit omdat er in De School meer ruimte beschikbaar is om alle fans de kans te bieden aanwezig te zijn bij dit unieke evenement. De nieuwe locatie bevindt zich eveneens in Amsterdam.

Spirit House

Recent bracht de cartoonband een korte film uit voor het nummer Saturn Barz. In de video bezoeken de bandleden een oud en vervallen spookhuis. Wil jij weten wat je zaterdag 6 mei kan verwachten? Bekijk dan de video hieronder:

‘Humanz’

Op 28 april komt het langverwachte nieuwe album van de Gorillaz uit, genaamd Humanz. Daarmee is de cartoonband weer helemaal terug van weggeweest. Onlangs werden er nieuwe nummers uitgebracht, werd er een eigen festival in Londen bekend gemaakt, en kondigde de band een Amerikaanse tour aan!


Bron: Persbericht LVTPR

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Gorillaz Nieuws · Nieuws