De Dijk start in het najaar Nederlandse clubtour

Geschreven door op 23 juni 2016 om 10:46
De Dijk oudejaarsconcerten, De Dijk - Foto: Gerrit van Kempen - Bron: Wikimedia Commons

Neerlands trots De Dijk is na 35 jaar nog altijd mega-populair, en blijft de fans belonen met optredens! Behalve de kerstshows en theatershows is de groep vanaf eind 2016 te zien in veel concertzalen in Nederland!

De Dijk

Gerrit van Kempen – wikimedia commons

De Dijk concert

De popformatie De Dijk heeft een ontzettend drukke agenda. Met theatershows kerstshows en zelfs eindejaarsconcerten denk je dat ze het wel genoeg vinden. Nee hoor! De poppodia worden ook niet overgeslagen.

De Dijk kaarten

Tickets voor De Dijk zijn onder andere te koop via de websites van de desbetreffende poppodia en theaterzalen.

Een dijk van een groep

Dat de groep al 35 jaar bezig is, is er aan de leden niet af te zien. Hits als Bloedend Hart en Mag Het Licht Uit zijn echte Nederlandse klassiekers geworden, en zijn nog altijd heel populair. En de band speelt nog altijd met even veel energie als in de jaren ’80.

In 2014 kwam hun 17e (!) album Allemansplein uit. Op het album werken ze onder andere samen met Thomas Acda en Ilse DeLange. Nog altijd laten ze zien dat ze kwaliteit hebben, want het album kwam uiteindelijk op de eerste plaats in de Album Top 100 te staan. Aan het einde van het jaar komen ze weer overal binnen zonder te kloppen, om er een groot feest van te maken!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.