TaxiWars voor concerten naar Amsterdam, Utrecht en Tilburg

Geschreven door op 22 juni 2016 om 15:30
Tom Barman (DEus) - Foto: han Soete | Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

De meest recent opgerichte band van dEUS-frontman Tom Barman komt naar Nederland! In de herfst geeft TaxiWars concerten in Amsterdam, Utrecht en Tilburg.

dEUS / TaxiWars Tom Barman - Foto: han Soete | Flickr

Tom Barman – Foto: han Soete | Flickr

TaxiWars concerten

TaxiWars komt naar Nederland! De Belgische jazzband geeft op zondag 30 oktober een concert in Bitterzoet in Amsterdam, op maandag 31 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht en op dinsdag 1 november in 013 in Tilburg.

TaxiWars tickets

De voorverkoop is reeds begonnen. Tickets voor deze optredens zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Energieke show

De jazzband is in 2014 opgericht door dEUS-frontman Tom Barman en saxofonist Robin Verheyen. Samen met bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre zorgen ze voor een energieke show die niet alleen interessant is voor de jazzliefhebbers maar ook voor de fans van het werk van Barman en zijn andere bands. In 2015 is het debuutalbum uitgekomen dat vernoemd is naar de band. Luister hieronder naar ‘Death Ride Through Wet Snow‘.

YouTube player

Bron: Paradiso, TivoliVredenburg, 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.