Amerikaanse band LCD Soundsystem in september naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 19 juni 2017 om 11:19
LCD Soundsystem - Bron: Wikimedia - Author: Bill Ebbesen

LCD Soundsystem komt naar Nederland! In september staat de band, die punk-funk-disco groot maakte, op het podium van Paradiso Amsterdam.

LCD Soundsystem naar Paradiso

LCD Soundsystem komt naar Nederland! Op 11 en 12 september zijn de muzikanten te bewonderen op het podium van Paradiso Amsterdam.

Concertkaarten

De kaartverkoop start op donderdag 22 juni 2017. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet (meer) beschikbaar? Dan kun je wellicht hier alsnog tickets bemachtigen.

Naamloos debuutalbum

In het jaar 2002 werd de band opgericht. In 2005 kwam het titelloze debuutalbum uit. De single ‘Daft Punk Is Playing At My House’ is een van de bekendere nummers van de plaat. In 2007 kwam het album ‘Sound of Silver’ uit. Dit album werd goed ontvangen.

3 jaar later in 2010 bracht de band het album genaamd ‘This Is Happening’ uit. Deze plaat werd ook een wereldwijd succes. In de periode hierna is de band een tijd uit elkaar geweest. In 2016 was de Amerikaanse band te zien op onder andere Lowlands. Eind 2017 komt het nieuwe album uit.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.