Craig David met partyconcept TS5 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 7 juni 2016 om 13:34
Craig David - Foto: Jonathan Andel | Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Het R&B-icoon Craig David komt in oktober naar Nederland. Op 19 oktober treedt de zanger met het partyconcept TS5 op in Paradiso in Amsterdam.

Craig David - Foto: Jonathan Andel | commons.wikimedia.org

Craig David – Foto: Jonathan Andel | commons.wikimedia.org

Craig David concert

Craig David is terug met een nieuwe dj-concept en kan niet wachten om weer een groot feest te geven in Nederland. Op woensdag 19 oktober presenteert de artiest zijn partyconcept TS5 in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. In deze unieke show combineert hij zijn zang-, dj- en MC-skills. Dit optreden is onderdeel van het Amsterdam Dance Event.

Eerder stond David met TS5 al in de Melkweg in Amsterdam. Deze show was helemaal uitverkocht! Wees er dus snel bij met het halen van je tickets.

Craig David tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 10 juni om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

TS5

De Britse zanger staat vooral bekend om zijn fenomenale vocals in de R&B-scene maar laat met Tower Suite 5 zien dat hij veel meer in huis heeft. TS5 begon als een pre-party in zijn eigen penthouse en werd populair toen de artiest zijn sets uploadde op Soundcloud. Craig wisselt zijn eigen hits af met oldschool R&B-hits, swing beat, garage en de moderne househits.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.