Netsky en meer aangekondigd voor ADE 2016

Geschreven door op 26 juli 2016 om 10:46
Netsky - Foto: James Starkey | Wikimedia Commons

Het programma van het Amsterdam Dance Event 2016 begint al aardig wat vorm te krijgen. Zojuist is aangekondigd dat onder andere Netsky ook speelt tijdens het festival in oktober!

Netsky - Foto: James Starkey | Flickr

Boris Daenen – Foto: James Starkey | Flickr

Netsky en meer op ADE 2016

Het ADE-festival herbergt in oktober net als elk jaar honderden dance-artiesten, die van allerlei markten thuis zijn. In de afgelopen weken werden al vele grote artiesten bekend, en nog steeds geeft het festival vele fantastische namen. Onder andere Netsky, Alesso en The Chainsmokers spelen sets tijdens het festival. Netsky is  op zaterdag 22 oktober in Paradiso te zien, Alesso en The Chainsmokers in de Amsterdam ArenA.

Netsky en ADE Tickets

Tickets voor het optreden van Netsky zijn onder andere te koop via Ticketmaster en de website van ADE. Ook kaarten voor de andere ADE-evenementen zijn op deze websites te vinden. Veel kaartverkopen zijn al begonnen. De kaartverkoop voor Netsky start op woensdag 27 juli om 10:00.

Volle bak in Amsterdam

Het festival blijft de laatste weken met namen strooien. Netsky speelt op 22 oktober een prachtige drum & bass-set die Paradiso op z’n grondvesten laat schudden. De Belg, die in september ook naar Nijmegen komt, heeft net zijn derde album 3 uit, en staat te springen om deze aan het publiek te laten horen.

Ook zijn Alesso en The Chainsmokers bevestigd voor AMF ArenA. De Zweed en het Amerikaanse duo spelen beide een set op het evenement, dat voor het eerst overdag plaats gaat vinden. Alesso was in 2014 niet van de radio te slaan met de enorme hit (We Could Be) Heroes. Zijn eerste album Forever is nog maar een jaar oud, maar al een goede klassieker. The Chainsmokers timmerden in 2014 ook stevig aan de weg met hun hit #Selfie. Ook hun eerste album Bouquet kwam vorig jaar uit. Twee waardige namen voor een groot evenement, te zien op zaterdag 22 oktober.

Ook zijn er veel namen bekend geworden voor het evenement Verknipt. Dit house-special, die plaatsvindt in Amsterdam Studio’s, doet een all-nighter met sterke housenamen. Onder andere Hector Couto, Patrick Topping en Route 94 spelen een set. Dit evenement is eveneens op 22 oktober.

YouTube player

Er komen zo veel artiesten naar Amsterdam in oktober, dat wij een overzicht gemaakt hebben met de artiesten die je móét zien tijdens ADE. Check it out!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.