Afro Trap-rapper MHD in december naar Paradiso en 013 Tilburg

Geschreven door op 21 augustus 2017 om 10:41
MHD - Foto Inconnita (Wikimedia)

MHD komt aankomend najaar terug naar Nederland! De Franse rapper trekt in december voor shows naar Paradiso Amsterdam en 013 Tilburg.

MHD in december naar 013

Hij stond deze zomer nog op het podium van festivals als Lowlands en Eurosonic Noorderslag, maar in december komt hij gewoon weer terug: MHD komt naar Nederland! De Franse rapper betreedt op donderdag 7 december het podium van Paradiso in Amsterdam. Een dag later, op vrijdag 8 december, is Poppodium 013 in Tilburg aan de beurt.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 25 augustus in de verkoop. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Grondlegger van de ‘Afro Trap’

De carrière van Mohamed Sylla, zoals de Franse rapper daadwerkelijk heet, gaat sinds 2015 als een speer. Zijn debuutalbum ‘MHD’ behaalde in Nederland de 20e plaats in de Album Top 100. Met zijn energieke mix van trap en Afrikaanse muziek wordt de pas 22-jarige rapper als grondlegger van het Afro Trap genre gezien.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.