‘Beyoncé brengt documentaire uit op Netflix’

Geschreven door op 4 april 2019 om 15:07
Beyoncé, Destiny's Child- Foto: Asterio Tecson (Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor fans van Beyoncé! Volgens verschillende bronnen verschijnt er binnenkort een documentaire over de zangeres op Netflix.

Documentaire Beyoncé

Beyoncé is volgens Us Magazine bezig met het maken van een documentaire die te zien zal zijn op Netflix. De film zou gaan over de show op het festival Coachella, die plaatsvond in 2018. De artieste was die editie de eerste zwarte, vrouwelijke headliner op het muziekevenement. In 2013 verscheen al een docu over de carrière van Queen B, getiteld ‘Life Is But A Dream’.

Nieuw materiaal

Naast dit nieuws laat de website ook weten dat de zangeres mogelijk werkt aan nieuw materiaal: “Beyoncé, 37, does not have a full album on the way, according to one source, but she has recorded a “couple of new tracks [for] a deluxe album filled with old songs.”

Filmcarrière

De popdiva timmert tevens aan de weg in de filmindustrie. Voor de live action-versie van The Lion King spreekt ze de stem in van Nala, de tegenspeelster van hoofdpersoon Simba. De Nederlandse releasedatum van Disney-klassieker is woensdag 17 juli 2019. Dit is echter niet de eerste filmrol voor de artieste. In ‘Dreamgirls’ kroop de zangeres in de huid van Deena Jones. Voor deze vertolking ontving zij een Golden Globe-nominatie.

Bronnen: Us Magazine, Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Coachella Nieuws · Festivals · Nieuws · Roddels