Zangeres Sarah Geels maakt comeback

Geschreven door op 26 oktober 2015 om 17:27
Logo Artiesten Nieuws - Wit Vierkant (ArtiestenNieuws)

De Nederlandse Sarah Geels, op muzikaal gebied beter bekend als Sarah, keert dit jaar (16 jaar na haar debuut in de muziekscene) terug met nieuw materiaal.

Sarah maakt Comeback

In 1999 werd de zangeres gelanceerd als een soort marketingproduct door middel van Nederlandstalige op dance-georiënteerde liedjes en bijbehorende flitsende videoclips voor de hits ‘Ik Laat Me Gaan’ en ‘Labyrinth’. Het project werd destijds lauwtjes ontvangen bij het grote publiek en Sarah raakte in de vergetelheid.

Nieuwe Single

Het was dan ook verrassend dat de zangeres deze zomer een onverwachte comeback maakte met ‘Ik Voel Me Goed’, een fijn zomers plaatje dat de zangeres geheel gratis als download aanbood via Sarah.nl voor alle liefhebbers. Inmiddels is er een nieuwe single verschenen: ‘Met Gesloten Ogen’.

YouTube player

Met Gesloten Ogen

Wederom een aardige popproductie, maar voor deze tijd wel wat gewoontjes en dus zal het (naar mijn mening) ook niet echt aanslaan bij het grote publiek. Desondanks is het leuk om te zien dat Sarah na zoveel jaar afwezigheid zich toch aan deze comeback waagt.

Aan de video’s van de vorige en huidige single, is duidelijk te merken dat er veel tijd en aandacht in de herstart van de zangeres haar carrière is gestoken. ‘Met Gesloten Ogen’ en ‘Ik Voel Me Goed’ zijn verkrijgbaar op zowel iTunes als Spotify.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Sarah Geels Nieuws