Stone Rock Festival 2018 kondigt eerste headliner Pennywise aan

Geschreven door op 21 december 2017 om 14:56
Pennywise - Persbericht Stone Rock (zie mail)

Stone Rock Festival heeft de eerste headliner bekendgemaakt! Punkband Pennywise is de eerste grote naam die in de zomer van 2018 op het event staat. 

Pennywise naar Stone Rock Festival

Stone Rock Festival heeft de eerste naam naar buiten gebracht voor de 2018 editie! Pennywise, bekend van de punkrock-anthem ‘Bro Hymn‘, is de eerste headliner van het festival. Vorig jaar haalde het festival al de meganaam Guano Apes naar Nederland. De achtste editie van het festival vindt plaats op zaterdag 7 juli in Dalfsen.

TIP: Tickets voor Stone Rock Festival zijn nu verkrijgbaar via de website van het evenement.

Punkband

De West Coast band is al een aantal jaar één van de grootste namen in de internationale punkscene. Met de track ‘Bro Hymn‘, die in 2008 uitkwam, werd de band wereldwijd bekend. De band staat bekend om hun snelle hardcore in combinatie met een energieke mix van melodieuze punk. Op vrijdag 5 januari 2018 brengt de band het compilatie album ‘Nineteen Eighty Eight‘ uit. Dit verzamelalbum bestaat uit elf tracks.

Stone Rock Festival 2018

Het in 2011 opgerichte festival maakt zich op voor een nieuwe editie. Door de jaren heen heeft het festival al fantastische acts mogen ontvangen, waaronder John Coffey, Memphis Maniacs, The Paceshifters  en Peter Pan Speedrock.

Organisator Bas Schultz over het event:

” Wat ons als festival typeert is de verscheidenheid aan rockstijlen, het geweldige eten, heerlijke diverse bieren, de bezoekers en aankleding van het terrein. Stone Rock moet meer zijn dan alleen bandjes kijken. We houden van gekkigheid op het terrein zoals een paar mooie Amerikaanse auto’s met flink wat paardenkrachten of een skateramp waar wat vette stunts worden uitgehaald. Alles is mogelijk en alles mag, nou ja bijna alles.

 

Bron: Stone Rock Festival

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.