Bert Visscher begint tweede ronde van nieuwe theatertour

Geschreven door op 3 juni 2016 om 13:40

Het publiek krijgt maar niet genoeg van Bert Visscher. Zijn huidige theatertour Zelden Zoiets Gezien was zo succesvol dat er een reprise wordt gespeeld!

Bert Visscher theatertour

De theatertour Zelden Zoiets Gezien van Bert Visscher is een groot succes. Zo’n groot succes zelfs dat de cabaretier een reprisetour start. Vanaf september gaat Visscher voor de tweede keer het land door met de cabaretshow.

Bert Visscher kaarten

Kaarten voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar via de websites van de theaters die in de speellijst staan. De speellijst vind je op de website van de cabaretier.

Vlieg er eens uit

Elke show van Visscher heeft z’n eigen thema. Van een kermis tot een vuurtoren vlakbij een prostitutiehuis; niks is te gek. In deze show word je meegenomen naar het vliegveld Ter Haxel. Nooit van gehoord? Na deze avond wel!

Wil je weten hoe de show wordt ontvangen? Lees onze review.

En om een feeling te krijgen voordat je naar de show gaat, is er zelfs een heuse game voor je smartphone! In Angry Bert (raad eens wat voor game het is) zoek je naar het vliegveld waar zijn show gespeeld kan worden. Onderweg kom je van alles tegen, van 9-banen tot rode schoentjes.

 

Bron: website Visscher

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.