Matt Andersen & The Bona Fide voor drie optredens naar Nederland

Geschreven door op 3 juni 2016 om 11:41
Matt Andersen - Foto: Ziggee | commons.wikimedia.org

Matt Andersen komt naar Nederland! De bluesmuzikant en zijn band The Bona Fide geven in oktober 3 optredens in Den Haag, Hengelo en Utrecht.

Matt Anderson - Foto: Ziggee | commons.wikimedia.org

Matt Andersen – Foto: Ziggee | commons.wikimedia.org

Matt Andersen concerten

De Canadese Matt Andersen komt met zijn band The Bona Fide naar Nederland! Op woensdag 19 oktober geeft de zanger een concert in het Paard van Troje in Den Haag en op vrijdag 21 oktober staat de Canadees in Metropool in Hengelo.

De muzikant treedt ook op tijdens het Ramblin’ Roots Festival op zaterdag 22 oktober. Dit festival vindt plaats in TivoliVredenburg in Utrecht.

Matt Andersen tickets

De kaartverkoop voor het concert in Metropool begint op vrijdag 3 juni om 21:30 uur. De Early Bird kaarten voor het concert in het Paard van Troje en het Ramblin’ Roots Festival zijn reeds beschikbaar. Tickets voor deze evenementen zijn onder andere te vinden op de websites van de desbetreffende venues.

Sterke performer met veel soul

Andersen heeft een charismatische stem en geweldige gitaarskills waardoor hij een van de favorieten is op roots en blues festivals. Met zijn band wordt dat effect alleen maar versterkt en ben je snel verkocht. Ook critici zijn zeer positief over zijn muzikale talenten. Zo heeft hij een European Blues Award gewonnen in 2013 en Best Solo Performer gewonnen van de Memphis Blues Challenge.

Dit jaar is zijn nieuwe album ‘Honest Man’ uitgekomen dat geproduceerd is door Commissioner Gordon. Gordon heeft voorheen gewerkt met bijvoorbeeld Amy Winehouse, KRS-One en Joss Stone.

YouTube player

Bron: Paard van Troje, Metropool, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.