Hardwell samen met Metropole Orkest naar Ziggo Dome

Geschreven door op 5 juni 2018 om 11:05
Hardwell - Foto: MIXTRIBE (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Hardwell komt naar de Ziggo Dome! De wereldberoemde dj geeft in oktober samen met het Metropole Orkest een grote show in de Amsterdamse concertzaal.

Hardwell en Metropole Orkest naar Ziggo Dome

Groot nieuws voor fans van Hardwell! De Nederlandse dj en producer geeft op donderdag 18 oktober een grote show in de Ziggo Dome, samen met het Metropole Orkest! De Amsterdamse concertzaal geeft nog weinig prijs over de show: “Meer info volgt medio juni”, meldt de Ziggo Dome op haar website. De show lijkt in het kader van Amsterdam Dance Event te zijn.

Concertkaarten

Midden juni wordt meer bekend gemaakt over de kaartverkoop. Wil je zeker zijn van tickets? Kijk hier.

Unieke samenwerking

Robbert van de Corput, de echte naam van de dj, bracht in mei de single ‘Conquerors’ uit met het Metropole Orkest. Van de Corput liet destijds al weten dat de samenwerking wel eens op meer dan slechts een single zou kunnen uitlopen:

Toen ik in oktober afgelopen jaar in de Abbey Road Studio was, lieten ze mij de muziek van het Metropole Orkest horen. Ik was ontzettend onder de indruk van de emotie in de muziek en wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. We hebben direct contact gezocht met het Metropole Orkest en de rest geschiedde. Een mooie start van een samenwerking die wat mij betreft niet hiermee eindigt…

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.