Nick Cave and The Bad Seeds in april 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 18 oktober 2019 om 11:24
Nick Cave & The Bad Seeds, Nick Cave - Foto: Mallory Woods (Flickr, CC BY 2.0) (2)

Nick Cave komt terug naar de Ziggo Dome! De Australische zanger en zijn band The Bad Seeds staan in april 2020 in de Amsterdamse concertzaal.

Nick Cave in 2020 naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Nick Cave! De poëtische singer-songwriter en zijn band The Bad Seeds keren volgend jaar terug in de Ziggo Dome. De 62-jarige Australiër, die in januari ook twee bijzondere soloshows in Nederland op het programma heeft staan, betreedt het Amsterdamse podium op woensdag 29 april.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 25 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Tickets zijn gepersonaliseerd en worden op naam verkocht.

‘Ghosteen’

De nieuwe tour van Cave en zijn band staat geheel in het teken van hun onlangs uitgebrachte plaat ‘Ghosteen’, het zeventiende studioalbum van de muzikanten. De zanger zei destijds het volgende over de nieuwe plaat: The songs on the first album are the children. The songs on the second album are their parents. Ghosteen is a migrating spirit.”

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.