Eagles met wereldtournee naar Ziggo Dome Amsterdam in 2019

Geschreven door op 28 september 2018 om 10:24
Eagles uitverkocht, Eagles - Fotocredits: Steve Alexander - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De legendarische Eagles komt naar Nederland! Als onderdeel van hun wereldtour staan de bandleden in het voorjaar van 2019 op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome.

Update: Extra show

Het eerste concert was binnen twintig minuten volledig uitverkocht. Daarom is er een tweede show aangekondigd voor de band. De Eagles spelen ook op zaterdag 1 juni 2019 in Ziggo Dome! Kaartverkoop is per direct gestart op de site van Ticketmaster.

Eagles naar Amsterdam

Eagles komt terug naar Nederland! De wereldberoemde band geeft op maandag 3 juni 2019 een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Al bijna een halve eeuw is de countryrock groep een van de bestverkopende acts ter wereld. Aangezien de band bekend staat om het geven van spectaculaire shows, kunnen fans een hoop verwachten. Uiteraard zullen klassiekers als ‘Hotel California’, ‘Take It Easy’, ‘Desperado’ en ‘Lyin’ Eyes’ voorbij komen op 3 juni 2019.

Kaartverkoop

Tickets voor Eagles gaan op vrijdag 5 oktober 2019 om 9:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Eagles

De populaire band verkocht in de afgelopen decennia ruim 150 miljoen albums en won maar liefst zes Grammy Awards. De heren mogen zichzelf dan ook niet voor niets een van de meest succesvolle bands ter wereld noemen. Vanaf 1971 tot 2016, met een onderbreking van veertien jaar, is de formatie actief geweest.

Zonder Glenn Frey

Na het overlijden van Glenn Frey in 2016 stond de band een tijdje stil. Don Henley zei tijdens een interview met BBC Radio 2: “I think it was an appropriate farewell. I don’t think you’ll see us performing again.” Toch hebben de mannen de draad weer opgepakt en is de band weer actief. De zoon van Frey, Deacon, heeft het stokje overgenomen van zijn vader. Hij reist met Don Henley, Joe Walsh Timothy B. Schmit en Vince Gill in 2019 door Europa voor maar liefst veertien shows.

 

Bron: Ziggo Dome, Eagles

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.