Orphaned Land met ‘We Do Not Resist’ tour naar Nederland!

Geschreven door op 27 september 2018 om 17:05
Orphaned Land - Fotocredits: Shadowgate - Bron: Flickr - (CC BY 2.0)

Orphaned Land komt in april 2019 naar Nederland. De Nederlandse shows van de metalband zijn onderdeel van de ‘We Do Not Resist’ tour.

Orphaned Land naar Melkweg en Doornroosje

Orphaned Land geeft maar liefst twee shows in Nederland. Op vrijdagavond 5 april 2019 staat de metalband in Doornroosje Nijmegen. Een paar weken later, op zondagavond 28 april, speelt de band uit het Midden-Oosten in de Melkweg Amsterdam.

Tickets

Kaarten voor de show in Doornroosje gaan op vrijdagochtend 28 september 2018 om 10:00 uur in de verkoop. De kaartverkoop verloopt onder andere via de website van Doornroosje. Tickets voor het optreden in de Melkweg zijn al te koop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan hier.

Progressieve metal

Sinds 1991 maakt de Israëlische band al progressieve, death- en doommetal. Ondertussen hebben de bandleden al acht studioalbums uitgebracht. De nummers gaan over tegenstellingen tussen oost en west, heden en verleden, God en Satan.

Impressie

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, Ticketmaster, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.