Pearl Jam geeft in juni extra concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 30 maart 2018 om 10:21
Eddie Vedder (Pearl Jam) - Foto: Mick Arieta - Bron: Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Pearl Jam geeft een extra concert in de Ziggo Dome! Op 13 juni staat de band eveneens op de planken in Amsterdam. Het vorige concert was in recordtempo uitverkocht.

Extra concert Pearl Jam

Fantastisch nieuws voor de fans van Pearl Jam! De legendarische band geeft een extra concert in Ziggo Dome. De groep van frontman Eddie Vedder staat ook op 13 juni in Ziggo Dome.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert vindt op vrijdag 6 april om 10.00 plaats. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Razendsnel uitverkocht

Het vorige concert van de wereldberoemde grungeband was razendsnel uitverkocht. De kaarten vlogen binnen tien minuten allemaal de deur uit. Ook voor het nieuwe concert belooft de kaartverkoop als een trein te gaan. Wees er dus vanaf het begin bij!

‘Lightning Bolt’

Dat de uit Seattle afkomstige band een enorm begrip is in de internationale muziekwereld, dat weten we allemaal! De band draait al sinds 1990 mee en bracht in die tijd al tien studioalbums uit. De laatste plaat van Eddie Vedder en co., ‘Lightning Bolt’, verscheen in 2013. Dit jaar mogen we een nieuw album verwachten. Afgelopen maand kwam het eerste nummer van de plaat uit. ‘Can’t Deny Me’ werd door de fans met gemengde gevoelens ontvangen. Lees hier meer over de nieuwe plaat.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·