Eerste namen Lowlands 2010 bekend

Geschreven door op 21 februari 2010 om 19:28
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Er werd een tipje van de Lowlands-sluier opgelicht. Blink 182, Blood Red Shoes, Plastikman en Admiral Freebee komen naar Biddinghuizen!

Lowlands 2010

Het is los! Met nog een kater van de supertoffe launchparty zijn de tickets voor Lowlands 2010 zijn te koop, de eerste namen bekend en kun je jouw tentje van zolder gaan vissen.
Exact een half jaar voor Lowlands vond Erik ‘Mr. Lowlands’ van Eerdenburg het hoog tijd dat de eerste namen bekend werden van het festival. De eerste naam is meteen niet mis, want Blink 182 komt! Waren die niet met sabbatical? Welnee, want deze zomer komen ze met een nieuwe plaat én een supervet optreden.

Richie Hawtin is on a roll met zijn nieuwe project Plastikman waarbij de electronicagrootheid wordt bijgestaan door visual artists van Derivative. Ook komt Admiral Freebee: rock zoals het bedoeld is, maar dan uit België.

EN Blood Red Shoes komen ook! Die laatste naam kreeg Domien ineens los op de vroege zaterdagochtend. En passant vertelde Erik van Eerdenburg dat Blood Red Shoes ook langskomen. Nice!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Featured