Hit of Shit: OneRepublic brengt nieuwe single uit

Geschreven door op 13 mei 2016 om 14:43
OneRepublic - Fotocredits Neon Tommy - CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

OneRepublic maakt na drie jaar eindelijk een comeback met een nieuwe single! Wat vind jij van het nieuwe nummer ‘Wherever I Go’?

OneRepublic met nieuwe muziek

De Amerikaanse band OneRepublic brengt na hun laatste album ‘Native’ eindelijk weer nieuwe muziek uit! Ondanks het feit dat de band al 14 jaar bestaat, hebben ze maar 3 albums uitgebracht. Frontman Ryan Tedder produceert namelijk ook muziek voor andere artiesten maar nu is de band weer aan de beurt.

‘Wherever I Go’

Het nieuwe nummer ‘Wherever I Go’ is op donderdag 12 mei uitgebracht. Dit staat op het album dat nog moet uitkomen. Ze hebben al een naam en een releasedate voor de plaat maar het is nog een ‘Secret‘ aldus Tedder tijdens zijn Q&A op Twitter. De (pop)rockband heeft al veel succesvolle hits uitgebracht maar wat vind jij van hun nieuwe release? Laat het ons hieronder weten!

OneRepublic

De Amerikanen hebben de band in 2002 opgericht en het debuutalbum ‘Dreaming Out Loud‘ is pas in 2007 uitgebracht. Deze is niet door iedereen goed ontvangen maar dat ze talent hebben is niet uitgesloten door de critici. Nummers zoals ‘Apologize‘ en ‘Stop And Stare‘ zijn het meest populair bij het internationale publiek.

Ook de daaropvolgende albums ‘Waking Up‘ en ‘Native‘ bevatten succesvolle nummers. Denk hierbij aan ‘All The Right Moves‘, ‘Secrets‘, ‘Good Life‘ en ‘Counting Stars‘.

Ryan Tedder heeft tussendoor als soloartiest nummers uitgebracht en gewerkt als songwriter en producer voor andere artiesten. Zo zie je bij de credits op nummers of albums van vele popartiesten zijn naam staan. Hij heeft bijvoorbeeld gewerkt aan ‘Bleeding Love‘ gezongen door Leona Lewis en ‘Rumour Has It‘ door Adele.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.