Daniel Norgren geeft concert in Effenaar Eindhoven

Geschreven door op 29 februari 2016 om 11:54

Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren komt dit jaar twee keer naar Nederland! De singer-songwriter staat deze zomer in de Effenaar in Eindhoven.

Daniel Norgren naar Effenaar Eindhoven

De Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren komt naar de Effenaar in Eindhoven! Eerder gaf hij al uitverkochte concerten in concertzalen Bitterzoet en Paradiso-Noord. De show vindt plaats op vrijdag 8 juli om 20:15 uur ‘s avonds.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande woensdag 2 maart in de verkoop om 10:00 uur ’s ochtends. De kaartverkoop verloopt via de website van Ticketmaster. De singer-songwriter staat dit jaar ook voor een concert in de grote zaal van Paradiso.

Nieuw album – The Green Stone

Scandinavië, en Zweden in het bijzonder heeft een rijk arsenaal aan goede singer-songwriters. Met Daniel Norgren voegen we er persoonlijk eentje toe aan dat lijstje. De Zweedse muzikant en zijn begeleiders Anders Grahn en Tim Grundtman, eveneens multi-instrumentalisten, staan bekend om hun eigenzinnige, robuuste songs die prachtig traditioneel en toch eigentijds klinken.

In het najaar van 2015 bracht Norgren zijn tweede album van dat jaar uit: The Green Stone.

 

Bron: Effenaar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.