Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren komt naar Nederland

Geschreven door op 23 februari 2017 om 16:31
Daniel Norgren - Foto: Tore Sætre - (Bron: Wikimedia Commons)

De Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren komt naar Nederland! In augustus is de zanger te zien op het podium van openluchttheater Caprera!

Daniel Norgren concert

De zanger komt op zaterdag 5 augustus met zijn band naar Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Voorlopig is dit de enige show voor de Zweedse songwriter in Nederland.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op maandag 27 februari in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten Norgren

Secundair:

Kaarten Norgren\

Daniel Norgren

De singer-songwriter zit bij een klein indie label genaamd Superpuma Records. Het debuutalbum van de zanger is Kerosene Dreams en was voor een overgroot deel opgenomen met zelfgemaakte instrumenten. Met het tweede album Outskirt in 2008 opende Norgren zijn deuren voor een Europese Tour. In 2010 kwam Horrifying Deatheating Bloodspider uit. Voor het album Alabursy uit 2015 heeft Daniel de meeste songs thuis opgenomen met een viersporen recorder.

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.