MY BABY aankomend najaar voor albumrelease show naar Melkweg

Geschreven door op 6 april 2018 om 14:03
My Baby - Credits: Paul Hudson, via Flickr (CC by 2.0)

MY BABY treedt dit najaar op in de Melkweg! Het psychedelische blues trio releaset zijn nieuwe album met een speciale show in het poppodium in Amsterdam. 

MY BABY naar Melkweg Amsterdam

MY BABY komt met een nieuw album en dat viert het drietal op vrijdag 5 oktober 2018 met een release party in Melkweg Amsterdam! De plaat is alweer de vierde van de in 2012 opgerichte act. in 2017 bracht de band het alom geroemde ‘Prehistoric Rhythm‘ uit. Ook Artiesten Nieuws schreef een review van het album.

Concertkaarten

Tickets voor MY BABY zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop voor de release show start maandag 9 april om 10.00 uur.

Festivaltoppers

Het trio, bestaande uit broer en zus Joost en Cato van Dyck en Nieuw-Zeelander Daniel Johnston, timmert al een tijdje hard aan de weg. Vorig jaar stonden de muzikanten op Pinkpop en deze zomer zijn ze te vinden op meerdere festivals door Europa, waaronder op Sziget, Appelpop en Dauwpop. Onlangs stond de act nog op Paaspop.

Bron: Melkweg, Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.