Senegalese zanger Youssou N’Dour aankomende zomer naar Paradiso

Geschreven door op 6 april 2018 om 12:48
Youssou N Dour - Credits: Thesupermat (Own work) (CC BY-SA 3.0) via Wikimedia Commons

Youssou N’Dour komt naar Nederland! De Afrikaanse muzikant staat samen met zijn band Le Super Étoile de Dakar deze zomer op het podium van Paradiso Amsterdam. 

Youssou N’Dour naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van Youssou N’Dour! De Senegalese superster staat op maandag 23 juli met zijn band Le Super Étoile de Dakar in Paradiso Amsterdam. Vorig jaar stond de zanger en zijn band op het podium van het Utrechtse TivoliVredenburg.

Maak je klaar om lekker te swingen tijdens het optreden, N’Dour en Dakar brengen namelijk broeierige dansmuziek ten gehore met funky rockgitaren, onverwachte tempowisselingen en een strak ritme.

Concertkaarten

Tickets voor Youssou N’Dour zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop start vrijdag 6 april om 10.00 uur.


‘7 Seconds’

N’Dour heeft inmiddels al heel wat albums op zijn naam staan, de laatste daarvan is ‘Seeni Valeurs‘ wat hij in augustus 2017 uitbracht. In 2016 kwam het album Africa Rekk. De Afrikaanse zanger is echter vooral bekend van het duet ‘7 Seconds‘ met Neneh Cherry in 1994. Hij werkte ook samen met andere artiesten als Peter Gabriel en Akon.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.