Extra Adele concerten aangekondigd

Geschreven door op 4 december 2015 om 10:40
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Adele heeft twee nieuwe concerten voor de Ziggo Dome aangekondigd. Op 4 en 6 juni treedt ze ook op in Amsterdam. Op 15 juni geeft ze een extra concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

UPDATE: Ook de extra concerten van Adele zijn uitverkocht. De kaarten voor de twee shows in de Ziggo Dome waren na 18 minuten weg, de show in het Sportpaleis was al na 7 minuten uitverkocht.

Adele tickets

Kaarten voor de extra concerten van Adele gaan aanstaande maandag 7 december om 10:00 uur in de voorverkoop bij Ticketmaster. De concerten van 1 en 3 juni (Amsterdam) en 12 en 13 juni (Antwerpen) waren in no-time uitverkocht.

Uitverkocht

De Britse zangeres is ongelooflijk populair. Haar langverwachte concerten op 1 en 3 juni 2016 in de Ziggo Dome Amsterdam en op 12 en 13 juni in het Sportpaleis in Antwerpen waren allemaal binnen drie kwartier uitverkocht.

Massa-hysterie

In Nederland en België is een grote jacht ontstaan op tickets voor Adele. Door het hele land werd massaal ingelogd op Ticketmaster en stonden zelfs complete schoolklassen in de wachtrij.

Ook in het buitenland gaan de kaarten voor de tour van de superster als warme broodjes over de toonbank. Behalve Amsterdam en Antwerpen zijn er ook extra concerten aangekondigd voor Londen, Manchester, Birmingham en Zürich.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws