Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd op de Victoria’s Secret Show 2016

Geschreven door op 1 november 2016 om 16:39
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd staan volgende maand op het podium tijdens de Victoria’s Secret Show 2016 in Parijs. Ze delen het podium met modellen van het bekende lingeriemerk.

Bekijk ookThe Weeknd geeft in februari concert in de Ziggo Dome!

Victoria’s Secret Show

The Weeknd en Bruno Mars traden al eerder op bij het veelbekeken evenement. Voor Lady Gaga is het de eerste keer dat ze met de ‘Angels’ het podium deelt. De jaarlijkse modeshow van Victoria’s Secret is uitgegroeid naar een waar fenomeen. De vaak beroemde modellen tonen daar, vaak gekleed in reusachtige engelenvleugels,  de nieuwste collectie van het modemerk. Vaak worden daarbij grote namen uit de muziekwereld uitgenodigd om op te treden tijdens de show, waar doorgaans miljoenen mensen naar kijken. De Victoria’s Secret Show 2016 is in meer dan 190 landen te zien.

Bekijk het optreden van The Weeknd tijdens de Victoria’s Secret Show van vorig jaar:

YouTube player

Nieuwe muziek

Alle drie de artiesten hebben onlangs nieuwe muziek uitgebracht. Het nieuwe album Joanne van Lady Gaga kwam in de V.S. op nummer één binnen en haar indrukwekkende gastoptreden in Carpool Karaoke is in enkele dagen miljoenen keren bekeken. Met zijn nieuwe single 24k Magic scoorde Bruno Mars hier in Nederland al een top 10-hit en staat deze week ook op de MTV EMA’s in Rotterdam. The Weeknd brengt later deze maand hun nieuwe album Starboy uit en komt met de bijbehorende tour ook naar Nederland.

Bron: CBS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.