The Weeknd geeft in februari concert in de Ziggo Dome

Geschreven door op 31 oktober 2016 om 9:52
The Weeknd - Foto: David Hwang - Wikimedia Commons/Flickr

The Weeknd komt volgend jaar naar Nederland! In februari geeft de Canadese zanger een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome!

The Weeknd concert

Op vrijdag 24 februari 2017 vindt het concert plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam, dat maakte de zanger deze ochtend bekend op zijn Instagram-pagina. Het voorprogramma wordt verzorgd door Bryson Tiller en Lil Uzi Vert.

The Weeknd tickets

Tickets voor The Weeknd zijn o.a. verkrijgbaar via de websites van Ticketmaster en de Ziggo Dome. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 4 november om 10:00 uur.

Ticketmaster (uitverkocht)Topticketshop (beschikbaar)

Nieuw album: Starboy

De show in de Ziggo Dome maakt onderdeel uit van deze eerste fase van de wereldtour rondom het nieuwe album van de 26-jarige artiest, die eigenlijk Abél Makkonen Tesfaye heet. Deze nieuwe plaat, genaamd Starboy, komt op 25 november uit.

De gelijknamige single werd in september van dit jaar al uitgebracht en is in korte tijd een enorme hit geworden. Het nummer Starboy, waar ook Daft Punk aan heeft meegewerkt, heeft in ruim een maand al bijna 150 miljoen views op YouTube!

YouTube player

Bron: The Weeknd Instagram / NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.