Larry Graham voor exclusief concert naar Amsterdam

Geschreven door op 17 juni 2016 om 17:24

De funklegende Larry Graham komt naar Nederland! Op 17 juli geeft de muzikant met zijn band Graham Central Station een concert in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.

Larry Graham concert

Larry Graham komt met zijn band Graham Central Station naar Nederland! De funky muzikanten treden op zondag 17 juli op in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. De deuren gaan om 20:30 open en de aanvang is om 21:30.

Larry Graham tickets

De kaartverkoop is inmiddels begonnen dus wees er snel bij! Tickets zijn verkrijgbaar op de website van North Sea Jazz Club.

De funklegende

De Amerikaan is een baritonzanger en muzikant. Hij is vooral bekend geworden als de basgitarist van de populaire psychedelic soul- en funkband Sly & The Family Stone maar nu ook als de oprichter en frontman van Graham Central Station. Het funkfenomeen wordt gezien als de uitvinder van de slapping technique die hij zelf ‘Thumpin’ and Pluckin’’ noemt. Met zijn techniek en zijn overall sound heeft hij vele artiesten. Fun fact: Graham is ook de oom van de populaire rapper Drake.

YouTube player

Bron: North Sea Jazz Club

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.