Nothing But Thieves naar Nederland voor twee concerten

Geschreven door op 20 januari 2016 om 11:34

De Britse alternatieve rockband Nothing But Thieves komt naar Nederland! De band staat in de Vera in Groningen en Doornroosje in Nijmegen.

Nothing But Thieves – Under My Skin Tour

Nothing But Thieves gaat weer op tour! De Britse band geeft in februari een drietal concerten in Amerika en vervolgt in maart de weg naar Europa. De band speelt daar een groot aantal shows in Engeland, waarvan bijna alle shows al uitverkocht zijn. Ook komt de band naar België, Duitsland en gelukkig wordt Nederland niet overgeslagen!

De band speelt twee shows in Nederland, waarvan één op donderdag 10 maart in de Vera Groningen en één op vrijdag 11 maart in Doornroosje Nijmegen. De voorverkoop voor beide shows begint aanstaande vrijdag 22 januari en loopt via de websites van Vera en Doornroosje.

Debuutplaat

De Britse rockgroep heeft de laatste tijd niet stilgezeten! De band heeft inmiddels een self-titled debuutplaat uitgebracht die erg goed wordt ontvangen. Het debuutalbum kwam in de Official UK Chart binnen op de 7e plek, bij iTunes op plek 3 en werd nummer 1 op de vinyl album chart.

In Amerika is het album pas vanaf februari beschikbaar, maar in Nederland kan je het album, waar ruim 16 nummers op staan, gelukkig al bestellen! Ook heeft de band vorig jaar een uitverkochte ‘Ban All The Music’ tour gedaan in Engeland; een enorm succes dus! Luister hieronder naar de single Trip Switch, afkomstig van de debuutplaat.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.