Zwangere Hilary Duff herkent haar eigen lichaam niet meer.

Geschreven door op 11 oktober 2011 om 16:50
Hilary Duff - foto: Robin Wong - bron: Wikimedia Commons

Hilary Duff is nu ruim vier maanden zwanger en zegt haar eigen lijf niet meer te herkennen. Dit verteld de popzangeres tegen Mtv.

Hilary duff zwanger

Aan MTV vertelt de 24-jarige actrice en zangeres: “Het is zo anders, de ene dag voelt me lichaam zo vreemd en de andere dag gewoon normaal. Verder voel ik me erg goed en gaat de zwangerschap me makkelijk af. Ik ben nog niet misselijk geweest en heb ook geen rare vreetbuien.”Hilary Duff en haar echtgenoot Mike Comrie verwachten hun kindje in het voorjaar. Ze weten nog niet of het een zoon of dochter wordt. Hilary Duff liet weten dat ze een voorgevoel heeft dat het een jongetje gaat worden. “Ik wil het echt graag weten en denk dat het een jongetje wordt. We kunnen er nu al achter komen maar ik wil dat mijn zus en moeder erbij zijn als ik het te horen krijg. Zodra we met zijn allen bij elkaar zijn laat ik het uitzoeken.”

Het echtpaar heeft nog geen naam bedacht voor hun aanstaande zoon of dochter. “De baby moet in ieder geval een normale naam krijgen, desnoods als tweede naam. Bovendien vragen we ons af of we het kindje wel een naam gaan geven voordat hij of zij is geboren.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Het Zelf – Opmerkelijk Nieuws - Hilary Duff voelt zich vreemd – Artiesten Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Hilary Duff Nieuws · Nieuws