Hilary Duff krijgt een jongen

Geschreven door op 17 oktober 2011 om 10:15
Hilary Duff - foto: Robin Wong - bron: Wikimedia Commons

Volgens de entertainment zender E! is Hilary Duff zwanger van een jongen. Dit heeft ze maandag bekend gemaakt in de talkshow van Ellen Degeneres.

 Hilary Duff en haar baby

De zangeres en actrice had de hele tijd al een voorgevoel dat ze in verwachting was van een jongen. Ze droomde de afgelopen tijd al dat ze een zoon kreeg. Hilary is uitgerekend in maart. Afgelopen donderdag werd de Ellen show opgenomen. Ellen Degeneres vroeg toen aan Hilary Duff of ze al wist of ze een zoon of dochter kreeg. Daarop antwoordde de zangeres en actrice: “Ja ik weet het al alleen heb ik het nog aan niemand verteld. Ik wilde het eerst aan jou vertellen.” Vervolgens maakte ze het bekend.

Vorig jaar trouwde Hilary Duff met ijshockeyer Mike Comrie. De zangeres en actrice werd op jonge leeftijd bekend door haar hoofdrol in de serie Lizzy McGuire. Later speelde ze in verschillende films en heeft ze vier cd’s uitgebracht.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Hilary Duff Nieuws · Nieuws