Rudimental brengt een heeeerlijke nieuwe single uit

Geschreven door op 23 juni 2015 om 12:52
Rudimental - Fotocredits Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Een nummer die je na één keer luisteren niet meer af kunt zetten! Momenteel zijn er al drie nummers van het komende album van Rudimental gelanceerd.

Rumour Mill van Rudimental

In plaats van eerst het nummer uit te brengen en een paar weken later de clip, besloot Rudimental alles in één keer uit te brengen. Het nummer met de titel ‘Rumour Mill’ is de derde single ter promotie van het komende album: We The Generation.

De band pronkt weer met hun Artist&Repertoire talenten. De zanger, Will Heard, en de zangeres, Anne-Marie passen in deze single perfect bij elkaar qua stemgeluid. Ze proberen elkaar niet te overtreffen en dat hoeft ook niet: het is overduidelijk een hele relaxte track.

Rumour Mill doet ons denken aan de track ‘Spoons’ van Rudimental.

In april lanceerde Rudimental ook al de single ‘Never Let You Go’. Dit nummer zal ook op het komende album We The Generation verschijnen.

 

 

Bloodstream

Bloodstream is een samenwerking tussen Ed Sheeran, Rudimental en anderen. Het werd uitgebracht ter promotie van het tweede studioalbum van Ed Sheeran. Tevens werd dit een single van Rudimental die ook op het nieuwe album We The Generation zal verschijnen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rudimental Nieuws · Videos