Martin Garrix als jongste dj ooit verkozen tot beste dj van de wereld!

Geschreven door op 20 oktober 2016 om 10:55
muzikale carrière, Martin Garrix - Fotocredits Jasper K (Wikimedia Commons)

Volgens DJ Mag Top 100 is Martin Garrix de populairste dj van de wereld. Martin Garrix, die pas 20 jaar jong is, nam de prijs woensdagavond in ontvangst.

Martin Garrix nummer 1!

Woensdagavond werd de DJ Mag Top 100 prijs uitgereikt tijdens de opening van Amsterdam Dance Event. Ieder jaar kan het publiek stemmen op hun favoriete dj. De eveneens populaire dj Tiësto overhandigde de welverdiende prijs aan Martin Garrix, die met zijn 20 jaren jong de jongste dj ooit is die bovenaan de lijst staat.

Nederland dj-land

Garrix is niet de enige Nederlander die in de lijst te vinden is. Op nummer drie staat dj Hardwell, die in 2013 en 2014 de lijst nog domineerde. Armin van Buuren is voor de vijftiende keer in de lijst te vinden, dit jaar staat hij op de vierde plek. Gevolgd door Tiësto op nummer vijf, Oliver Heldens op nummer acht en op nummer tien Afrojack. Daarmee staan er dus zes Nederlandse dj’s in de top 10!

Animals

Martin Garrix begon op zijn vijftiende met het produceren van muziek, en met succes! In 2013 brak de Nederlander door met de hit Animals. In zijn carrière werkte de jonge dj onder andere samen met Usher, Tiësto en Afrojack.

YouTube player

Bron: DJ Magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Martin Garrix Nieuws · Nieuws