Queens Of The Stone Age teasen nieuwe muziek in albumtrailer

Geschreven door op 13 juli 2017 om 16:05
Josh Homme (Queens Of The Stone Age) - Foto Craig Carper (Wikimedia)

Queens Of The Stone Age heeft haar fans getrakteerd op een voorproefje van haar nieuwe album! De band plaatste een trailer op YouTube waarin een deel van een nieuw nummer te horen is.

Queens Of The Stone Age teasen nieuw album

De release van de nieuwe plaat van Queens Of The Stone Age komt steeds dichterbij! Op 25 augustus brengt de band rond frontman Josh Homme haar nieuwe album uit, getiteld ‘Villains’.

Nu heeft de band haar fans alvast een voorproefje gegeven, in de vorm van een teaser trailer! In de video, met de titel ‘Here. We. Come.’, is alvast een minuut van een van de nieuwe tracks te horen. In juni bracht de band haar eerste single al uit: ‘The Way You Used to Do’.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe teaser? Bekijk dan snel de video!

‘Villains’

In juni sprak frontman Josh Homme met het Britse NME over de sound van het nieuwe album: “Er zijn wat langzamere momentjes, maar ik hou van dansen, man. Of het nu Eagles of Death Metal, Queens Of The Stone Age of Them Crooked Vultures betreft, er is geen reden om dans, rock-‘n-roll, hallelujah en duisternis niet samen te laten komen.”

Homme vervolgt: “In een wereld waar iedereen wanhopig op zoek is naar likes, zegt Villains juist: ‘kom maar met die dislikes, we zijn er voor de buitenstaanders.’ Het album is er om ‘bad guy stuff’ te doen.”

QOTSA in Nederland

Zoals gezegd zullen fans van de Amerikaanse rockers nog even geduld moeten hebben tot de nieuwe plaat verschijnt. Wel heeft de band alvast een show in Nederland aangekondigd: op 12 november staat de band in de Amsterdamse Ziggo Dome!

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.