UB40 viert 45ste verjaardag met concert in Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 22 maart 2023 om 14:17
UB40 - Foto: Thesupermat (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

UB40 komt naar Nederland voor een bijzonder concert! De Britse band viert zijn 45-jarig bestaan met een show in Rotterdam Ahoy.

UB40 naar Rotterdam Ahoy

Goed nieuws voor fans van UB40! De reggaeband komt aankomend najaar naar Rotterdam Ahoy om een dubbel jubileum te vieren: De band bestaat dit jaar 45 jaar en het is de dertigste keer dat de groep het podium van de Rotterdamse concertzaal zal betreden. De formatie, met onder anderen oprichters Robin Campbell, Jimmy Brown, Earl Falconer en Norman Hassan in de gelederen, betreedt het podium van Ahoy op vrijdag 1 december 2023.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 24 maart om 10:00 uur in de verkoop via website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.