André Rieu brengt kerstconcerten ook in 2020 naar MECC Maastricht

Geschreven door op 3 maart 2020 om 10:20
André Rieu - Foto: Christopher Dart (Flickr, CC BY 2.0)

André Rieu keert in december terug in zijn geliefde thuisstad! De wereldberoemde violist heeft twee nieuwe kerstconcerten in MECC Maastricht aangekondigd.

André Rieu ook in 2020 naar MECC Maastricht

Goed nieuws voor fans van André Rieu! De populaire maestro keert in december terug in MECC Maastricht voor een nieuwe reeks kerstconcerten. Rieu heeft alvast twee data aangekondigd: op zaterdag 19 en zondag 20 december 2020.

In een statement laat de grootmeester weten dat hij erg veel zin heeft in de nieuwe winterse shows: “Kerst is voor mij de mooiste tijd van het jaar, en die breng ik het liefste door in gezelschap van mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Vorig jaar was de sfeer in het MECC fantastisch.  Zo romantisch en tegelijkertijd heel vrolijk. Ik wil mijn publiek opnieuw uitnodigen voor deze prachtige reis naar Winter Wonderland: naar de wereld van de kerstman, de magie van kerst en de pracht van deze dagen.”

Concertkaarten

Tickets voor de kerstshows gaan op woensdag 4 maart 2020 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van de populaire violist.

YouTube player

 

Bron: andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.