Nieuw Lana Del Rey album hier te beluisteren

Geschreven door op 8 november 2012 om 15:23
Lana Del Rey (cropped) - Foto: Harmony Gerber (Wikimedia, CC BY 2.0)

Haar album ‘Born To Die: Paradise Edition’ komt volgende week officieel uit, maar online is het nieuwe album van Lana Del Rey nu al te beluisteren!  Naast de bekende nummers staan er ook 8 nieuwe platen op. Beluister hier de previews!

Ondanks dat het album pas 12 november wereldwijd uitkomt, is het album  Born To Die: Paradise van zangeres Lana Del Rey vandaag al gedeeltelijk te beluisteren. Het album is niet geheel nieuw, het is een uitgebreide versie van het album ‘Born To Die’ dat de Amerikaanse zangeres in januari 2012 uitbracht.

Op het nieuwe album staan 8 nieuwe nummers, namelijk:  ‘Ride’, ‘American’, ‘Cola (Pussy)’, ‘Body Electric’, ‘Blue Velvet’, ‘Gods & Monsters’, ‘Yayo’ en ‘Bel Air’. De eerste single ‘Ride’ werd in september al uitgebracht door de zangeres.

De zangeres brak begin dit jaar door met hits als ‘Born To Die’, ‘National Anthem’ en ‘Video Games’ en boekte het afgelopen jaar succes na succes. Onlangs werd ze het gezicht in de reclamecampagnes van H&M en Jaguar.

Lana Del Rey is momenteel op wereldtour, waarbij ze ook in Nederland een optreden zal geven. Op 29 mei 2013 geeft ze een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Kaarten kosten €38,50 en zijn te koop via Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lana Del Rey Nieuws · Nieuws